Масларова към брадърите: Помогнах ви за вълнуващи сюжети

Медийният шум провокира и министерската реакция
18 мар 2009 23:27,
62
Масларова към брадърите: Помогнах ви за вълнуващи сюжети
Министър Масларова. Снимка: БГНЕС

Медийният шум около VIP Brother провокира и министерска реакция.

Социалният министър Емилия Масларова написа специално писмо до екипа на VIP Brother и Силва Зурлева от Нова телевизия.

Писмото бе разпространено от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика.

Масларова е категорична, че не би искала да стане част от стълкновенията и страстите на едно телевизионно шоу.

Харесвам идеята да се приобщите към усилията на българската държава и българското общество да направят по-добра съдбата на тези от нас, които животът е ощетил, заявява Масларова.

Заради това в продължение на няколко седмици Министерството на труда и социалната политика ви подкрепяше да намерите най-вълнуващите истории и идеи за благотворителната ви мисия, добавя тя.

Вие ще имате съдействието ни и до финала на предаването, когато ще стане ясно дали сте успели във вашето начинание. Надявам се да сте постигнали целите си, защото държавата има нужда от съюзници, подчертава Масларова.

Надявам се, че нуждите на едно шоу няма да обезсмислят в една или друга степен каузата на благотворителността и че тя няма да потъне под развалините на обичайните за подобно предаване разпри и кризи; или няма да бъде забелязана както трябва от разточителните пиршества на масата в Къщата на "ВИП брадър"; че "живучкането" или страстите в Къщата няма да удавят високата цел, която впрочем се нуждае и от известна дискретност, посочва министърът.

Аз съм с вас, докато преследвате целите на благородната си кауза, но не бих искала да стана част от стълкновенията и страстите на едно шоу.

За жалост, вие не приехте предложението ми за участие на една млада българка, която съвсем ненатрапчиво изпълнява моралната си мисия в продължение на три години, като се грижи за едно клето създание, добавя Масларова.

Необяснимо за мен, нейната история остана безинтересна за вас, вие нямате нужда от вечеря, приготвена от социалния министър, а от примера именно на Аделина, допълва тя.

С удоволствие отстъпвам мястото си на това прекрасно момиче, което даде вълнуващ пример за безкористна и сърцата отзивчивост към уязвените от съдбата. Разбрах, че това не се вписва в сценария ви за шоу на крайните страсти. Надявам се, че ще преосмислите решението си, понеже примери като нейния са всъщност животът, пише Емилия Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
milioner преди 15 години
Снощи като я търсеха по телефона защо не вдигна да даде някоя стотинка и тя за децата?
60
0
 
2
 
! Отговори
milioner преди 15 години
Какво браво бееее.Нито тя,нито никой не става за нищо в тоя парламент.аДокараха ни до просешка тояга и ше събират левче по левче от бедните,а ония с милионите.....,а тия министри....закво са сложени там-само да лапат големите заплати ли и да си правят разходчици насам-натам.Те дацата няма къде да живечет нормално бе, кво остава за някакви си центрове да се изграждали.Нали ги видяхме в какво живеяет(могилино м.г.)Че то само за децата ли е?Има толкова бедни хара и болни без лекарства и т.н. и т.н..Къде са управниците питам аз.На гуляй някъде сигурно
59
0
 
3
 
! Отговори
... преди 15 години
На такава тумба много отива бяла пола!
58
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
емил кошлуков е ченге и доносник
57
0
 
2
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
пародия на благотворителност. Мисионерството, милосърдието и благотворителността са самотни занимания. Хората които гои правят и/или си посвещават живота на това имат вътрешна потребност и нагласа. То е кодирано в харизмата и обаянието на дадена личност. Това не може да се вмени на една шепа смешни хора, които с това свое участие си направиха публично самоубийство. Какво унижение, каква бутафория??? Недоумявам за някои от участниците. особено за мария Гроздева - единствената истинска звездаа там. Да играеш гюбек, да просиш и събираш милостиня, да се мажеш в мармалад и да се правиш на посмешище - е това какво е??? И като за капак Ники Кънчев с безпрецедентна бруталност зове "Пускайте СМС-и" А народа беден, унижен и на ръба. Какъв цинизъм, каква лудост??
56
0
 
2
 
! Отговори
li4o преди 15 години
na kogo kazvaha , gospoja mizeria
55
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Който е гледал тази вечер "Вип Брадър" с очите си е видял как големият "демократ" и "антикомунист" Емил Кошлуков запрегръща внука на Тодор Живков все едно му е първата любовница ! Е има ли още някой да спори кой е Кошлуков и колко е такъв за какъвто се представя ?
54
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
slavi trifonov e nacionalen prodajnik,sno6ti strahlivata mu vyn6nost blesna s vse sila
53
0
 
2
 
! Отговори
Дедовия до №30 преди 15 години
Ела, ще те запозная с Масларова! Чакай ме пред министерството на социалните утре в 11.00. Носи и нещо от ФЕН КЛУБА за да те разпозная в тълпата.
52
0
 
2
 
! Отговори
фенка на емил преди 15 години
до скоро не бях в детайли запозната с кошлуков, но след влизането му в къщата ми стана любимец.много много целувкидавай емо
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Нова телевизия е връзкарска, там не попадат случайни хора. Вие да сте видяли някое ново лице напоследък? Всички там са едни некадърници и страшно се излагат с този Вип!
50
0
 
2
 
! Отговори
изумена преди 15 години
Боже, боже, колко й е малка главата, а колко е голям дирника й!
49
0
 
2
 
! Отговори
555 преди 15 години
НАГЛОСТА НА ТАЗИ ЖЕНА НЯМА ГРАНИЦИ. КАТО СЪБЕРЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ШОУТО ДАЙТЕ Й ГИ ДАНО СЕ ЗАДАВИ ТОВА Ч У Д О В И Ц Е !!!!!!!!
48
0
 
2
 
! Отговори
Китай преди 15 години
Корумпиран чиновник или политик - до живот! Ще смеят ли тогава ... да носят костюми от по десет хиляди и да обясняват най-нагло, че нетрябвало да живеят бедно! И на соц. министерство все най-лакомите ...
47
0
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 15 години
Омръзна ми да ги гледам и слушам, всичките им програми , са проформа, уреждат се само връзкарски фирим и работници. А служителите им единственното което гледат е по " документи всичко да е наред" !!!!!!!!!!!!!
46
0
 
2
 
! Отговори
tomov8.blog.bg преди 15 години
Благодарим Ви от все сърце, че благодарение на управлението на светата коалиция и вашето, в България има толкова много каузи, за които да се събират дарение - деца в домове, онкоболни без лекарства, млади таланти без переспектива, стари и болни хора без лекарства и подслон, безработни без квалификация, самотни майки без помощи, отлични ученици без стипендии. Вие сте най-социалното правителство, защото създавате каузи за народа. Благодарим ви от сърце.
45
0
 
2
 
! Отговори
еднаБГ преди 15 години
смешно, но истина... :(
44
0
 
2
 
! Отговори
Илиян преди 15 години
Мен тази Масларова не ме кефи нещо, незнам защо ?! По-добре аз да съм минисър на нейното място повече работи ще свърша. Няма да има преференции за ромите докато не си платят тока
43
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
пращай тогава SMS-и и си я обичай Масларова, сваляй й шапка, докато те работи, *** то глупостта е ВИНАГИ БРЕМЕННА, кво има да ти се чудя на чугунената тиква!
42
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ЕВАЛА,П......Ч!!!!!!